donderdag 18 december 2014

De allerlaatste op blogger.com

Na de zomer wordt het altijd wat rustiger bij Fotosloep. Een mooie periode om het afgelopen seizoen eens nader onder de loep te nemen. 2014 was absoluut een topjaar in de Biesbosch. Het voorjaar begon meteen goed met waanzinnig mooie ochtenden. Dat liep nog even door in de zomer, afgewisseld met de fraaiste avonden die we er ooit mochten beleven. Afgelopen week zijn alle foto's opnieuw nabewerkt en op de vernieuwde website geplaatst. Deze zal op 1 januari 2015 online gaan. De website vernieuwen is een hele klus geweest die nog lang niet is afgerond. Alle goede items van mijn 'oude' website 'Nature Reflections' zijn geïntegreerd in fotosloep.nl, samen met de beste foto's. Deze worden voortaan in een lightbox van 1200 pixels breed getoond, een hele verbetering.

Verder zal fotosloep.nl gevuld worden met vele artikelen, zowel over de beleving en aanpak van wildlife-fotografie, als over de technische zaken rond de fotografie. Ook zullen er leuke producten voor de natuurfotograaf worden gereviewed. Kortom, fotosloep.nl gaat een nieuwe periode in. In de praktijk zal er ook e.e.a. veranderen met het aanbod en de stijl van de workshops. Dit zal allemaal op 1 januari op de vernieuwde website te zien zijn. Niet onbelangrijk: de weblogs komen voortaan op de website zelf te staan i.p.v. op deze locatie op het wereldwijde web, zoals ook alle weblogs die tot nu toe zijn geschreven. Deze zullen hier ook van het web verdwijnen.

Voor nu wens ik alle lezers een zeer fijne Kerst toe en bedank ik iedereen voor een bezoek aan dit weblog en de leuke commentaren die jullie hebben achtergelaten. Hopelijk tot ziens in de Biesbosch en alvast een zeer fraai en gelukkig 2015 gewenst!

Hierbij nog een heerlijk sfeertje uit de Biesbosch om alvast in de stemming te komen voor volgend jaar:

7 opmerkingen:

  1. Fijne dagen en een gezond en succesvol 2015.

    ps. ik ben momenteel ook bezig om m'n website te vernieuwen, die hopelijk ook op 1 januari 2015 online zal gaan.

    Gr,
    Remco

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fjine feestdagen! gelukkig nieuwjaar ! de foto brengt je in de juiste stemming

    BeantwoordenVerwijderen
  3. krijg er een heerlijke gevoel van !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk zeg. Ik ga je nieuwe website zeker in de gaten houden!

    BeantwoordenVerwijderen